פריצת דיסק L4-5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/11/2014 | 10:31 | מאת: אפרת

שלום, אני בת 35, בריאה בדרך כלל אבחנו אצלי פריצת דיסק ב-L4-5 עם הקרנה לרגלח ימין. בנוסף אבחנו שח לי ספנוליסיס ן-NHP כרגע מה שנאמר לי זה בעיקר לנוח,לשחות ופיזיותרפיה. אני משחקת כדורסל להנאתי-פעם בשבוע. באם אני אוכל לחזור לשחק כדורסל? תודה

פריצת דיסק =HNP תני לכאב להדריך אותך . פעילות גופנית היא חשובה ביותר ואם את נהנת מן המשחק -שחקי.פריצת דיסק אינה פציעה שדורשתמנוחה של הרקמות לצורך החלמה. יש הרבה מקרים של פריצת דיסק ( כלומר שנמצאה כזתא בבדיקה כמו מר"י ) שאינה כואבת כלל.

מנהל פורום אורתופדיה