Osgood-Schlatter

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/11/2014 | 11:11 | מאת: א.ר

שלום רב, בן 31, בריא בדר"כ. סובל מכאבים בברך ימין. בעבר שיחקתי כדורסל. אובחנתי ב- Osgood-Schlatter Disease Tibial Tubercle. Bursitis Knee Infrapatellar. בצילום רנטגן נראתה התגרמתות באזור Tibial Tuberosity. האורטופד הפנה אותי לבדיקת דם ואמר שלפי בדיקת הדם הוא יחליט אם יהיה צורך בניתוח. 1) מה זאת המחלה? 2) מה שם בדיקת הדם שבודקים במצב זה? תודה רבה.

כאשר ,בעקבו המחלה, נשאר רסיס עצם חופשי הוא עלול לגרום לכאב. ההחלטה על ניתוח לשם הוצאת הרסיס אינה תלויה אלא במידת הכאב ואין צורך בשום בדיקת דם. אולי הוא חושד במחלה אחרת

מנהל פורום אורתופדיה