דורבן בעקב הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/11/2014 | 15:03 | מאת: חנה

שלום. אני סובלת מאוד מדורבן בעקב הרגל. ניסיתי כבר: מדרסים, פיזיוטרפיה, 3 זריקות קורטיזון בפער של חודשיים בין אחת לשניה, מתיחות, ורפלקסולוגיה . מה עוד ניתן לעשות? אני רוצה לציין שהזריקות מאוד הקלו אבל אחרי בערך חודש הכאב חזר. האם ניתן להמשיך לקחת זריקות אחת לחודשיים? מה עם האופציה הכירורגית? האם יש אורטופד שהוא מומחה לדורבן?

24/11/2014 | 14:50 | מאת: ד,ר משה פרימן (N.D)

שלום חנה, קיימת שיטת טיפול חדשנית לבעיית דורבן באמצעות גלי הלם. השיטה מוכרת על ידי חברות הביטוח וחלק מקופות החולים כטיפול דוחה ניתוח. לשיטת טיפול אחוזי הצלח גבוהים במיוחד. אך חשוב לעשות את הטיפול על ידי מומחה בעל ניסיון בתחום. רק בריאות, ד"ר משה פרימן (N.D)

מנהל פורום אורתופדיה