אוסגוד שאלטר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/11/2014 | 22:29 | מאת: אלירן

שלום ד"ר אסא לב אל אני היום בן 30 מזה 3 שנים שאני עובד בעבודה פיזית ואני סובל ממש מכאבי ברכיים. לפני בערך שנה וחצי הייתי אצל פרו' מיכאל סודרי שנתן לי תרופות למשכחי כאבים ולחבוש את הברך אבל לצערי שום דבר לא עזר אני חייב למצוא פתרון לכאבים האלו אני ישמח אם תיתן לי פתרון אחר לכאבים או בכלל להחלמה של זה ומה עלי לעשות כדי שלא אספוג את הכאבים האלו. תודה אלירן

אם סיבת הכאה היא מחלת אוסגוד שלטר אין פתרון אלא בניתוח שבו מוציאים את רסיסי העצם החופשיים. אם לא צריך למצא אתסיבת הכאב

25/11/2014 | 11:33 | מאת: יואב

שלום אלירן, עבודה פיזית מאומצת יכולה לגרום לעומס יתר על המפרקים , ובמיוחד אם המצב הפיזי שלהם לא מתאים לעבודה שכזאת . לכן הפתרון חייב לבוא דרך חיזוק השרירים ופעילות גופנית בנוסף ובמקביל לעבודה הפיזית . עדיף לקבל הדרכה מפיזיותרפיסט כיצד ואיך לטפל . חשוב להבין מה האבחנה שהרופאים נתנו במקרה זה . על פניו גם אפוסתרפיה יכולה להיות מאוד רלוונטית עבורך במקרה שכזה . בברכת בריאות שלמה, יואב, פיזיותרפיסט מומחה, אפוסתרפיה.

מנהל פורום אורתופדיה