נימול ברגל שמאל בייחוד בישיבה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/11/2014 | 14:36 | מאת: נעמה

שלום רב, יש לי פריצת דיסק מלפני כשש שנים ב- L5, בזמנו סבלתי מנימול עז ברגל שמאל, חוסר תחושה ושיתוקים ברגל, אחרי סיטי וEMG התגלה לי פריצת הדיסק, מאז אני סובלת מידי פעם מכאבי גב אך הנימול ברגל לא היה. אתמול בערב לאחר פעילות גופנית התחילו לי נימולים עזים באזור הרגל בעיקר בכף הרגל והקרסול, בייחוד בזמן ישיבה. רציתי לדעת מה עליי לעשות? האם זה חמוד בכדי ללכת למיון? או לחכות לקבוע תור רגיל אצל אורתופד? הנימול חזק מאוד ובלתי נסבל

19/11/2014 | 14:37 | מאת: נעמה

גם האם יש צורך להימנע מפעילות גופנית? ריצות? אימוני כושר וכו'?

פניקודם כל לרופא המשפחה שיבדוק אם יש נזק עצבי

מנהל פורום אורתופדיה