אני לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/10/2014 | 07:46 | מאת: קובי

שלום שמי קובי אני בן 45 עברתי תאונת עבודה לפני 7 שנים וקרעתי את המיניסקוס בברך עד היום לא עברתי ניתוח והרופא שלי ממליץ לי לעבור ניתוח רציתי לדעת האם כדיי לי או שאפשר לא לעשות כי אני יש לציין שאני חיי עם זה כבר 7 שנים ורק לפעמים יש לי כאבים אודה לכם על תשובה מהירה משום שנקבע לי תור לחודש נובמבר 2014 תודה רבה קובי כמו כן האבחנה הובחנה בבדיקת MRI .

העובדה שמצאו אצלך בבדיקת מר"י קרע של מניסקוס אינה סיבה לניתוח. אם הברך של אינה מגבילה אותך אין לך מה למהר לניתוח

28/10/2014 | 22:04 | מאת: קובי כהן

תודה אז אתה ממליץ לא לדחות כרגע את הניתוח ?

מנהל פורום אורתופדיה