עזרה דחופה לגבי פריקת כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/10/2014 | 12:53 | מאת: טל

אני נמצא עם חברים בתאילנד באיי שנקרא קופיפי והרפואה כאן לא מתקדמת.. לפני שלוש שנים עברתי ניתוח לתפירת שני רצועות קדמיות בכתף עקב פריקות בצבא בשירות קרבי.. בייום שישי האחרון (לפני 4 ימים) פרקתי את הכתף בתנועה לא נכונה של היד,( פעם ראשונה מאז הניתוח שלפני שלוש שנים) הכתף הייתה מחוץ למקום כ40 דק בערך עד שפינו אותי למיני בית חולים קטן, הדוקטור שם החזירה לי את הכתף למקום והביאה לי שני סוגי כדורים לקחת שלוש פעמים ביום ונתנה לי מתלה לצוואר ( לא עשתה צילום) .. אני אמור לחזור רק עוד שבועיים וחצי לארץ.. אשמח שתייעץ לי מה לעשות אני ממש לחוץ... הכתף שלי במקום אבל יש לי בעיקר כאבים בלילה וכאבי יום יומיים עם תנועת היד..

אני מקווה שהכתף אמנם הוחזרה למקומה. כרגע אין מה לעשות אלא לתת לכתף להחלים ולקחת משכחי כאב .

מנהל פורום אורתופדיה