נפיחות בשוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/10/2014 | 20:26 | מאת: גלי

שלום, אני בת 24 וכבר כמה חודשים שאני שמה לב שלאחר ישיבה ממושכת (בעיקר אם אני יושבת כשרגל אחת מונחת על השניה) מופיעה נפיחות בשוק, אך במגע לא נראת בצקת אלא התחושה שלי היא כאילו השריר מתוח מאוד וקשה לי ללכת מספר דקות, ולאחר מכן זה עובר מעצמו. התופעה לא מתרחשת בכל ישיבה ממושכת אלא רק לעיתים (מאחר ואני סטודנטית אני יושבת הרבה לצורך הלימודים). מדוע זה קורה? האם עלי לבדוק את זה? האם זה עלול להיות מסוכן? האם יכול להיות קשר בין נטילת גלולות למניעת הריון לתופעה הזו(אני נוטלת כבר 4 שנים) תודה רבה.

היכן הנפיחות? מלפנים? מאחור ? מן הצדדים? (צד חיצוני או צד פנימי)

27/10/2014 | 18:41 | מאת: גלי

רואים הבדל משמעותי

מנהל פורום אורתופדיה