ct

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/10/2014 | 15:28 | מאת: אבי

עשיתי ct גב לפני שבוע וזאת התוצאה שהתקבלה אךך אני לא מבין ממנ הכלום אשמח לפירוש: בלט קל של הדיסק הבין חולייתי l5-s1,l4-l5,l1-l2 גורם להטבעה של גבולו האחורי על השק הטקאלי. בלט אחורי דיפוזי של הדיסק הבין חולייתי l3-l4,l2-l3 גורם להטבעה של גבולו האחורי על השק הטקאלי ולמלאות בשתי התעלות הנויראליות. אני חייל שהתפקיד שלי מכונאי כלים כבדים השאלה היא האם זה מוריד פרופיל ל45 יש לי כרגע פרופיל 97

בדיקת ט"מ אינה מורידה פרופיל. הבדיקה מסייעת לועדה הרפואית לשנות את הפרופיפל במידה שהיא מתרשמת מתלונותיך וממצאי הבדיקה הגופנית שיש לך בעיה בצואר.

מנהל פורום אורתופדיה