כאבים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/10/2014 | 11:16 | מאת: יהודית

בהמשך לשאלתי על כאבים לאחר ניתוח כתף המיארטרופלסטי חדשיים וחצי לאחר הניתוח כאבים בעיקר בלילה אך גם ביום כמה סמן הכאבים אמורים להמשיך.אפילו להקליד במחשב קשה לי וכל פעילות הכי קטנה קשה ומעייפת.אני עושה המון פיזיו והידרו כם בבית והיד עוד לא מתרוממת מעבר ל90מעלות.עוד לא מסוגלת לעבוד.האם ידוע אחרי כמה זמן עוהרים הכאבים וחוזרים לתיפקוד מלא של היד?

יש כמה דברים שמשפיעים על תוצאת הניתוח. 1. סיבת הניתוח( שבר , קרע של שרוול המסובבים, שחיקתס חוס). 2. גיל 3. מצב בריאותי כללי. 4. טכניקת הניתוח ובחירת המשתל.

28/10/2014 | 20:53 | מאת: יהודית

אני בת65 סכרתית נותחתי כתוצאה משבר מרוסק בהומרוס עקב נפילה.בוצע עי אחד הבכירים בארץ בתחום.מה סיבת הכאבים אחרי חדשיים וחצי האם זה נורמלי לסוג ניתוח כזה וכמה זמן יהיו כאבים.הצילומים בביקורות תקינים.האם יש סיכוי להגיע לטווח מקסימלי? תוך כמה זמן?

מנהל פורום אורתופדיה