פציעה בכתף, לא ניתן לדעת מה הבעיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/10/2014 | 21:07 | מאת: ששון שלומסקי

יש לי בעיה בכתף בתנועה חשש בGLENOID עשיתי רנטגן / US / MRI הכל יצא תקין אבל הבעיה שלי מחמירה מיום ליום... אין לי כאבים, רק בעיה של תנועה כשאני מרים את היד מעל הראש ולוקח אחורה. אני מרגיש כאילו השרירים שלי מחליקים אחד על שני ויש מין קליק כזה לא כואב אבל מרגישים שזה לא יציב... זה קרה עקב אימון שעשיתי : הגדלתי את המשקל מהר מידי ו הרבה , לא עשיתי חימום לכתפיים לפני או אחריי האימון

הבדיקה החשובה מכולן היאהבדיקה הגופנית. מה היו ממצאי האורתופד שבדק את הכתף שלך?

25/10/2014 | 00:54 | מאת: ששון שלומסקי

הוא לא עשה לי בדיוק בדיקה הוא רק שלח אותי לכל מיני בדיקות אני אמרתי לו רק מה הבעיה לפי דעתי הוא לא ממש מקצועי הוא אורטופד כללי האם אני זקוק לאורטופד כתף או גם אורטופד כללי יכול לעזור לי?? תודה

30/10/2014 | 00:31 | מאת: אילנה אברהם

לא עניתים לשאלה שלי יש לי חולשה בכול הגוף שלי יש לי סחרחורת כאבי ראש ושילשוליםהאם זה בגלל הממצא הזה

מנהל פורום אורתופדיה