ct גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/10/2014 | 10:47 | מאת: אבי

עשיתי ct גב לפני שבוע וזאת התוצאה שהתקבלה אךך אני לא מבין ממנ הכלום אשמח לפירוש: בלט קל של הדיסק הבין חולייתי l5-s1,l4-l5,l1-l2 גורם להטבעה של גבולו האחורי על השק הטקאלי. בלט אחורי דיפוזי של הדיסק הבין חולייתי l3-l4,l2-l3 גורם להטבעה של גבולו האחורי על השק הטקאלי ולמלאות בשתי התעלות הנויראליות. אני חייל ותפקידי כרגע מכונאי כלים כבדים השאלה אם מורידים לפרופיל 45 על דבר כזה אני מרגיש כאבים עזים בגב בברכיים ובאצבע ברגל עם תחושת נימול הפרופיל שלי כרגע 97 אשמח לתשובה

מורידים ל64 או ל45 תלוי גם בממצאי הבדיקה של האורתופד והמלצתו.

מנהל פורום אורתופדיה