כאבי שוקיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/10/2014 | 13:44 | מאת: לימור

שלום רב, בעלי מתלונן זה זמן רב על כאבי רגליים (שוקיים) וכן, על עיפות - לא יודעת אם יש קשר או לא. הוא עשה בדיקות דם שהיו תקינות למעט מחסור קל בויטמין D. אציין שהוא בן 35, בריא, רזה, מקפיד על תזונה בריאה ומתאמן בצורה מידתית בחדר כושר. האם יש לך רעיון למקור הבעיה? למי כדאי לפנות להמשך טיפול?

יש סיבות רבות אפשריות לכאב בשוקיים ( הרשימה כוללת שברי מאמץ, דלקתשלקרום העצם, תסמונת מדור כרונית, דלקת גיד אכילס, פקקת ורידים, הירות כלי דם , פיברומיאלגיה ועוד) סינון הרשימה לשם איבחון סופי דורש קודםכל בדיקה טובה. התחילי אצל אורתופד

מנהל פורום אורתופדיה