בעיה של גוש צמוד לעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/10/2014 | 17:13 | מאת: מרי

שלום לבני הופיע גוש צמוד לעמוד השידרה , נותח ע"י מנתח כירורג פלסטי - הגוש לא הוצא במלואו (היה עמוק ) - התשובה של ביאופסיה soft tissue mass, back, intralesiona/incisional biopsy morphologiccally and immunohistochemically ( original immunostains - CD34 positive at the periphery of lesion, weaky positive smooth muscle actin, and negative cd117, s100, pan melanoma, factor 8, desmin, cd68 and with ki67-about 15-20%) compatible with cellular fibrous histiocytoma with central focus of hyalinosid מבקשת עזרא מה עושים

מדובר בגידול שפיר של העור( שכבת הדרמיס) הטיפול היא כרית הגידול. יש כ 25% סיכוי להישנות מקומית פיזור גרורות - נדיר מידע זה הוצאתי מ"הרשת" . גידולי עור אינם בתחום התמחותי. שאלי גם אצל רופאי עור

מנהל פורום אורתופדיה