חיפוש רופא מומחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/10/2014 | 20:45 | מאת: מור

שלום! לאחרונה התגלה אצלי קרע בלברום במפרק הירך השמאלי והימיני עקב התפתחות לא תקינה של האגן בילדות. אני מחפשת המלצות לרופא מומחה שעובד עם הכללית. בינתיים אני מתחילה פיזיותרפיה כי אני מפחדת להתחיל לעשות ניתוח. האם זה יעזור לי או שבכל זאת אצטרך ניתוח? והאם ניתוח יעזור כי זו בעיה התפתחותית ולא פציעת ספורט, כי אני מפחדת שזה יחזור שוב. תודה מראש

הפורום אינו עוסק בהמלצות על רופאים אשר לשאלותיך איני יכול לענות בלי לבדוק אותך ולראות את הבדיקות

19/10/2014 | 20:35 | מאת: ליאורה

ד"ר נחשון שזר מתל השומר הוא עובד עם המושלם וגם אדם נורא נחמדהיתי אצלו

מנהל פורום אורתופדיה