כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/10/2014 | 14:23 | מאת: בלהה

אני סןבלת מ:L1:אוסטיופיטיס קדמיים דיסקןפטיהקלה הצרות תעלת שורש מימין עקב העקמת. L2: דיסקופטיה קלה עם הסתיידןת שלאנוס פיברוזי אחורימרכזי ימני ושינוים ניווניים פצטריים עם הסטיידות של הליגמנט פלבה יותר בצד ימיןגורמים ללחץ קונצנטרי מהותי על השק הדורלי.הצרות תעלת השורש מימין עקב הסקוליוזיס. L3 4 דיסקופטיה עם הסתיידות בולתת של האנולוס פיברוזו אחורי עם לחץ קל בינוני על קידמת השק הדולרי. הצרות תעלןת השורש ויותר מימין .L4 5 דיסקופטיה קלה יתכן לחץ קל על קדמת השק הדולרי.שינויים גיווניים בפסאטיס. L5-S1 ספונדילוליסטזיס דרגה II ספונדילןליזיס בשני הצדדים . דיסקופטיה עם אפקט ואקום בדיסק ועם לחץבינוני על שק הדולרי בחלק תחתון בגובה S1 הצרות תעלות השורש .שינויים ניוונים סקלרוטים במידת מה בלוחיות של החוליות הסמוכות בגובה זה. SlJ שינויים ניוונים במידת מה בשני הצדדים. אודה מאוד אל תשובתך.

א. מה את שואלת? ב. את לא סובלת מכל הממצאים שהבאת. אלו הנם ממצאי בדיקת ט"מ. אתסובללת אנימניח מכאב במקום מסויים עם או בלי קרינה למקום אחר ואולי גם שינויי תחושה כמו רדימות תאו תחושותמוזרות . אין לממצאי הט"מ שהעתקת בשקדנות שום משמעות אלא בהקשר של המחושים שאת חשה וממצאי הבדיקה הגופנית על ידי האורתופד

מנהל פורום אורתופדיה