כאב בצד שמאל של החזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2014 | 19:05 | מאת: שלום

שלום, אני בן 65 לא מעשן, מזה כ25-30 שנה מרגיש כאבים בצד שמאל של החזה. הכאב יכול להופיע פתאום ולהמשך מספר שעות או ימים. ניסיתי להקל על הכאב בעזרת תכשירים בשביל הלב ואחרים ללא הועיל. לפני 4 שנים עברתי צנתור ושמו לי 3 סטנטים. סיפרתי לרופא על הכאבים שאני חש וביצעתי בדיקות מאמץ, מיפוי לב ואמרו לי שהכאבים לא קשורים ללב. לאחר מכן הלכתי לאורטופד שהפנה אותי לבדיקת סיטי ומיפוי עצמות. סיכום תוצאות סיטי: 1- קיפוזיס גבית 2- זיזים גרמיים צדדיים, משמאל ומימין - מתאים לDISH גבית 3- ללא הרס גרמי סיכום תוצאות מופוי עצמות: 1- קליטה מוגברת בחוליות T6 וT10 - שינויים ניווניים 2- קליטה מוגברת ב lt.costo vertebral junction - שינויים נוייניים? שבר? 3- קליטות מוקדיות בצלעות 7 ו8 כמפורט - שברים. רציתי להתיעץ מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות. תודה, שלום

ככל הנראה שברי צלעות כמתואר בפענוח הבדיקה .

30/09/2014 | 14:55 | מאת: שלום

אם זה היה שבר זה לא היה מתאחה עם הזמן? זה כאב שקיים שנים. יש דרך לטפל בו?

מנהל פורום אורתופדיה