שברי מאמץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2014 | 18:08 | מאת: משה

שלום, יש לי שברי מאמץ בשוקיים כבר שנתיים בערך, הלכתי לשני אורטופדים שונים ואמרו לי לנוח, ניסיתי לעשות מנוחה, וזה הפסיק לכאוב, אבל יש לי פלטפוס ואפילו עם המדרסים הם כל הזמן חוזרים, עשו לי צילום לרגל אבל לא ראו כלום, ולפי מה שקראתי בצילום רגיל לא אמורים לראות את זה. הרמה של הכאב לפעמים בלתי נסבלת, לפעמים אני קמה בלילה בכאבים או שבבוקר אני לא יכולה לדרוך על הרגל, זה תלוי כמה התאמצתי ביום שלפני. השנה אני משתדלת לא להפסיד אימונים (יש לי 7 אימונים בשבוע של כדוריד) שמתי לב שבמקום שבו כואב בעצם יש שטפי דם, קראתי הרבה על שברי מאמץ, אבל לא כתוב כלום על שטפי דם השאלה שלי היא האם שטפי הדם קשורים לשברי המאמץ ? ואם יש דרך לטפל בשברי מאמץ בלי מנוחה של כמה חודשים ?

אין מצב של שבר מאמץ כרוני. שבר מאמץ או שהוא מחלים או שהוא נשבר לגמרי ויש שבר של ממש. מכאן שצריך לעשות חושבים מחדש על בעייתך

מנהל פורום אורתופדיה