משמעות תוצאות בדיקת MRI כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2014 | 09:28 | מאת: דן

אשמח לחוות דעתך על משמעות הנזק, האם ניתוח זה הפתרון היחידי. 1.0 הודגם נזק קפסולו-לברלי קדמי אמצעי ותחתון עם ניתוק של הלברום הקדמי והתחתון , ללא תזוזה או גופיף פנוי תוך מפרקי, 2.0 לזיה לברלית אי-יציבה. 3.0 סדק סחוסי נקודתי אך בכול העובי של הגלנואיד הקדמי . .HAGL אין עדות ללזיה רצועתית מסוג ללא הדגמת פגם דחיסה גרמית מסוג היל זקס. לסיכום: נזק קפסולו-לברלי אי-יציב, באספקט האמצעי ותחתון של הלברום הקדמי כמתואר. נזק סחוסי פוקאלי גלנואידלי כמפורט.

נזק נרחב לשפתי הגלנואיר( לברום) בעקבות נקע של הכתף . הדובר פוגע מאד ביציבו המפרק עם סיכוי רב לנקעים חוזרים. הפתרון הטוב הוא ניתוחי

מנהל פורום אורתופדיה