תחושת "נמנום" ו"נמלים" בכתף ימנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2014 | 09:11 | מאת: בר

שלום רב, דוקטור! לאחרונה (ונמשך למעלה מ- שבועיים), אני חש במצבים מסויימים הן בעמידה , הן בישיבה והן בשכיבה בכתף ימנית תחושה של "נמלים", "הירדמות" או עקיצות קטנות. בהליכה כאשר אני מיישר גב, מרים ראש, והיד מורדת התחושבה הזאת מופיעה בכתף . אם אני קצת מתכופף בהליכה והראש מונמנכת התחושה הזאת עוברת. אני בן 56, עוסק בספורט בחדר כושר. אין כאבים. מה הסיבה לדעתך ומה מומלץ? בתודה, בר

ככל הנראה לחץ ע לעצב הקפי לדוגמא העצב הסופראסקפולרי. אפשרות אחרת לחץ על שרש עצב צוארי C5 באותו צד

מנהל פורום אורתופדיה