כאב בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2014 | 13:43 | מאת: אלישבע

שלום כבר שלושה שבועות שיש לי כאבים בכתף ימין. האורתופד נתן לי אתופן ל - 10 ימים אך הכאב עדיין לא עבר. כשאני מתעוררת בבוקר לאחר שישנתי על צד ימין הכאב חד יותר. האם זו לא דלקת אם הכאב לא עבר לאחר שלקחתי אתופן? האם אצטרך להמשיך לקחת עוד כדורים? (יש עוד שבוע לתור הבא אצל האורתופד שלי)

אם הכדורים ( אטופאן) אינם מקילים םתוך מספר ימים אין טעם להמשיך ולקחת אותם וצריך להמשיך באיבחון מדוייק יותר. בנתיים יש תרופות משכחות כאב בלי קשר לדלקת .

מנהל פורום אורתופדיה