ייעוץ לגבי כאבי גב תחתון ואמצעי, עקמת ולומבגו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/09/2014 | 07:26 | מאת: ניר

שלום, אני בן 18 התגייסתי לפני חודשים ואני סובל כבר שנה וחצי מכאבי גב תחתון, אובחנה לי עקמת גבית ימנית. אני משרת כקרבי ובשירות ני מתבקש להרים משאות כבדים דבר שגורם לי לכאבי תופת, בכל מהלך היום אני סובל מכאבים. נגשתי לרופא שלא עזר לי הרבה ואמר לי לעשות פיזיותרפיה למרות שעשיתי פעמיים וזה לא עזר, ופטור של חודש מהרמת משקל של יותר מעשר אחוז ממשקל הגוף. באבחנות רשום lumbago, ובתוצאות הc.t שעברתי רשום רק שיש סקרליזציה חלקית משמאל ב -L5. אני לא יודע מה לעשות בקשר לגב, ולמי לפנות והאם אני בכלל יכול להמשיך בקרבי, אשמח לתשובה כמה שיותר מהר, תודה .

אין לך מנוס אלא לשוב ולפנות לרופא . סופו שהוא יפנה אותך לאורתופד ומשם לור"פ שם יורידו לך פרופיל

מנהל פורום אורתופדיה