כאבים שאחרי נקע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/09/2014 | 23:29 | מאת: רועי

שלום שמי רועי. אני כותב לגבי מן כאב קטן שחש באחת מאצבעות הידיים. לפני חודש בזמן עבודה, עשיתי ככה הנראה תנועה לא טובה עם האצבע שגרמה לי לכאב שנמשך שבועיים לערך (באזור האגודל). ראוי לציין שהמקום לא התנפח ולא נעשה כחול. שמתי את היד במים חמים וגם קרח כשלבסוף רוב רובו של הכאב חלף. ועכשיו, חודש וקצת אחרי אין לי בעיות של תזוזה עם האצבע...אבל עדיין חש מיחושים קטנים של כאב במקום. שאלתי היא האם אני אמור לגשת לבדיקה או שלוקח זמן לדבר שכזה לחלוף? ראוי לציין שלא הלכתי להיבדק מלכתחילה מכיוון שהמקום לא התנפח והערכתי שזה נקע (אבל אני לא רופא כמובן). כמו כן, אני גם מתאמן פעמיים שלוש בשבוע, ומקווה שאני מזיק לאזור לכשעושה תרגילים שקשורים לאזור שכאב מאוד עד לא מזמן. אשמח לשמוע והיה וצריך לבצע בדיקה תודה רבה

מדובר בבנזק שהולך ומחלים. פגיעות בקישורים( רצועות) מחלימות תוך 6 שבועות . נראה שזה מה שיקרה אצלך

מנהל פורום אורתופדיה