קנאקים כתף וזרוע+ כאבים עזים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/09/2014 | 14:06 | מאת: אנונימית

היי, אני בת 25 כבר כמה שנים שאני סובלת מקנאקים ואי נוחות בכתף שמאל בלבד. בשנה האחרונה שמתי לב שכשאני מרימה את היד או שולחת אותה קדימה העצמות כאילו "מסתדרות מחדש" מהכתף והשכם עד למתחת למרפק. בנוסף בברך שמאל יש לי כאבים חזקים כתוצאה מנפילה וסיבוב שלה, מאז ועד היום בכל פעם שמשהו קטן נוגע בה, או שאני נשענת עליה בטעות אני קופצת מכאבים, יש לי גם כאב מסביב לברך ובחלק של הירך שנמצא מעליה, גם פחות תחושה במרכז הברך מאשר בברך ימין. בדקתי את הנושא בעבר מול אורטופד עשיתי פיזיותרפיה ניסיתי לחזק את השרירים די סמוך לפציעה ולא היה איזשהו שיפור משמעותי. אציין גם שיש לי קיצור בגיד אכילס והסתיידות קטנה במפרק כף הרגל- גם כן בשמאל. כל העניין הזה שהבעיות נמצאות בצד שמאל מאוד מדאיג אותי. מה עשויה להיות הבעיה בברך ובכתף? האם יש דרך לשפר את התנועה/להפחית כאבים? תודה רבה.

יתכנו מספר בעיות לדוגמא חוסר יציבות של הכתף ותת נקע של הפיקה ויש עוד

מנהל פורום אורתופדיה