סונר בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/09/2014 | 19:22 | מאת: רבקה

שלום בעקבות נפילה מלפני ארבעה חדשים ותלונות על כאבים בכתף שמאל נשלחתי לאולטרסאונ וזו התשובה .נצפתהתפיחות של הסינוביה בבורסה הסוב דלוטואידית בכתף סביב גיד הסופרא ספינטוס משמאל הממצאים מתאימים לבורסיטיס בכתף .קורטקס ראש ההומרוס נצפה בלתי סדיר באזור האחיזה של גיד הסופרא ספינטוס שיכול להחשיד שבר תלישה קטן. בבקשה אם אפשר להסביר לי את הממצאים בתודה רבה רבקה

מדובר בנזק לגיד של שריר המניע את הכתף בעקבות הנזק יש דלקת מסביב .

מנהל פורום אורתופדיה