צוואר וראש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/09/2014 | 09:18 | מאת: שמעון

שלום רציתי לשאול יש לי כאבי צוואר הרבה זמן תפוס כואב ומקרין לראש רקה ימנית מידי פעם הרופא עשה לי צלום וזה מה כתבו היפרטרופיה קלה של הזיזים הרחביים בC7 נתן לי טריבמין וגם נקסין 500 מג השאלה הרופא טוען כאבי ראש זה מהצוואר בטוח וקבע לי תור ל30.9 לאורטופד האם להמשיך כדורים אלו עד אז והאם יש צורך בבדקה נוספת למרות רופא משפחה בדק ולא מצא כלום מעבר לתוצאות צלום אלו?

אם הכדורים מקילם עליך אין סיבה שלא תמשיך לקחת הבדיקה החשובה מכל היא הבדיקה שעושה הרופא

מנהל פורום אורתופדיה