תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/08/2014 | 18:31 | מאת: os

שלום בעקבות כאבים עזים בברך ימין וחשש לקרע במיניסקוס הופנתי לבדיקת MRI. תוצאות הבדיקה הגיעו היום ומסתבר שאין קרע. בסיכום הבדיקה מצוין "איזור קונטוזיית עצם עם שבר קטן באספקט האחורי של משטח הטיביה המדיאלי. יתכן גוף זר בקדמת הברך בחלל ע"ש הופה כמתואר. בשבוע הבא אעביר את תוצאות הבדיקה לאורטופד המטפל אל בינתיים הייתי רוצה לדעת מה זה אומר

הממצא המתואר הוא ממצא שרואיםבעקבות חבלה לעצם עם או בלי שבר אצלך ככל הנראה היתה חבלה כזאת. גוף זר זה בדרך כל כוונה לגוף מתכתי אולי רסיס?

03/09/2014 | 20:44 | מאת: Os

ערב טוב. לגבי הגוף זר אין סיכוי שמדובר ברסיס או משהו אחר שחדר לגוף. לגבי השבר חשוב לציין שהכאבים התחילו אחרי שהתחלתי להתאמן ולרוץ האמת שלא זכורה לי מכה או חבלה כלשהי. במידה ואכן מדובר בשבר מה הטיפול?

04/09/2014 | 20:48 | מאת: Os

ערב טוב. לגבי הגוף זר אין סיכוי שמדובר ברסיס או משהו אחר שחדר לגוף. לגבי השבר חשוב לציין שהכאבים התחילו אחרי שהתחלתי להתאמן ולרוץ האמת שלא זכורה לי מכה או חבלה כלשהי. במידה ואכן מדובר בשבר מה הטיפול?

מנהל פורום אורתופדיה