ניתוח תפירת גיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/08/2014 | 12:33 | מאת: יעל

שלום, בצילום אובחן אצלי קרע בגיד במפרק הירך. הומלץ על ניתוח.אני בת 70 וסובלת מלחץ דם וסכרת. אודה לך אם תוכל להשיב לי על מס' שאלות: 1. מהם הסיכונים בניתוח כזה? 2. מהם סיכויי ההצלחה? 3. האם ישנן אלטרנטיבות נוספות לריפוי? 4. כיצד נעשה הניתוח? האם חתך גדול, צלקות? תודה רבה

איני יכול לענות בלי לדעת באיזה גיד מדובר ומה בדיוק מטרת הניתוח

31/08/2014 | 00:47 | מאת: יעל

בהמשך לאשר שאלתי וכתבת כי אינך יכול לענות- הוספת פרטים- גיד במפרק הירך. מטרת הניתוח לתפור אותו בגלל קשיי הליכה.

מנהל פורום אורתופדיה