שאלה בנושא כאב בעצמות האגן עקב החלקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/08/2014 | 22:13 | מאת: ד

לפני כשבוע, התחלקתי בעוצמה (רצפה רטובה) על האגן. מאז כאבים בעצמות האגן, בעיקר במעבר משכיבה לישיבה, או ישיבה על רצפה למשל. יש לציין שאני פעילה מאד בספורט, ובשל החבלה אני מוגבלת ולא יכולה לקפוץ למשל. בהליכה, הכאב לא מורגש כמעט. לא הלכתי להיבדק. האם יש משהו שיכול להקל את הכאב או לזרז החלמה?האם יש צורך בבדיקה רפואית?

אם אין לך כאב בהליכה משמע האגן יציב משמע אין שבר משמע סיכוי טוב לשיפור תוך שבועיים שלשה

מנהל פורום אורתופדיה