אי התאמה בן פיענוח של ctע"ש לבין דברי רופא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/07/2014 | 08:05 | מאת: רודיקה מרקו

שלום רב לבקשת הרופא עשיתי סיטי ע"ש והוזמנתי לרופא עם הדיסק. לטענתו כתוצאה ממבנה ע"ש שלי והצרות נוצרה דלקת בחוליות מסוימות. בפיענוח של הסיטי כתוב שיש עקמת, המנגיומה בחוליה מסוימת ויש בקע דיסק ובלט דיסק שלוחצות על צד שמאל. שאלתי היא: האם בקע או בלט גורמים לדלקת? איך זה יתכן שיש הבדלים משמעותיים בין קריאת הדיסק ע"י הרופא לבין הפיענוח. למי להאמין?

ליבי עם המפענח. תשובת הרופא אינה מספקת

30/07/2014 | 16:38 | מאת: רודיקה מרקו

שלום רב, תודה על תשובה מהירה אך היא אינה ברורה. אשמח אם תוכל להרחיב יותר. למי להאמין לפינוח או לתשובת הרופא תודה רודיקה

מנהל פורום אורתופדיה