כאבי גב צד שמאלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/07/2014 | 19:42 | מאת: אילנית

למעלה משבועיים כאבים באזור השכמה השמאלית הקרנה חזה וליד שמאל ללא תגובה לכדורי ארקוקסיה 120 מג. להלן ממצא צילום רנטגן (הופנתי גם לסיטי טרם תוצאות הרנטגן). להלן תוצאות הרנטגן:ע"ש צווארי שינויים ניוונים קלים. יש לציין דיסלוקציה אחורית קלה של גוף חוליה C4 על פני גוף חוליה C5. האם יש פגיעה צווארית שיכולה להסביר את הכאב הבלתי נסבל?

הממצא הרנטגני יכול לרמז עלבעיה בדיסקוס שבין חוליה C4 לחוליהC5 עם זא צילום רנטגןאינו הבדיקה המתאימה ויש לבצע מר"י של ע"ש צוארי.

מנהל פורום אורתופדיה