כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2014 | 22:35 | מאת: יוני

שלום, יש לי כאיב ברכיים, מתחזק במיוחד בעת ירידה ועלייה במדרגות, המון קליקים במהלך היום, ובכללי כאבים גם בעת הליכה. אני בן 19 וחצי. רציתי לציין שהכאבים התחילו כבר לפני שנה בערך כי עשיתי שטות והכנסתי לנעליים כל מיני מדרסי הגבהה וגרביים על מנת להראות גבוה יותר, כאבי הברכיים החלו מאז שהתחלתי ללכת עם כל מיני דברים בנעליים ועד היום לא עברו למרות שהפסקתי ללכת עם דברים בנעליים מלבד מדרסים אורטופדיים בגלל שיש לי אקססורי נביקולר. רציתי לדעת האם נגרם נזק כתוצאה מאיך שהלכתי, ואם כן איזה נזק יכול להיגרם ממה שתיארתי? תודה על התשובה.

אני מפקפק שיש קשר בין ה"כל מיני דברים" שהכנסת לנעלים ולכאב הברכיים. מדובר - יותר סביר להניח- במבנה היסודי של רגליך

מנהל פורום אורתופדיה