שאלה מאוד מאוד חשובה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/07/2014 | 22:01 | מאת: מיכאל

שלום אני בן 16 לפי מה שאני יודע יש לי בעיית עצבים (עוד לא נבדק) אז ככה יש לי שאלה מאוד מאוד חשובה שמתרידה אותי כבר כמה שבועות אני מתאמן בחדר כושר ותמיד כאשר אני מריד משקל לא משנה איזה ואני מיישר את היד אז עובר זרם במרפק (יד ימין) נגיד למשל אני עושה מקבילים.שכיבות שמיכה.יד אחורית וכו' עובר לי זרם לא נעים במרפק - לפני מה שאני יודע יש לי בעייה בעצבים ביד וברגל (יש לי כאבי גב תחתון) - הזרם בא גם כאשר אני מגרד את המרפק אני מרגיש כאילו אני מזיז איזה חוט ואז אני מרגיש זרם כזה * ביד שמאל אין לי את זה אתם יכולים להגיד לי עם זה גרוע ?

זה גרוע באות המידה שזה מפריע לך מדובר ככל הנראה בתת נקע של העצב האולנרי בעת התעת המרפק

מנהל פורום אורתופדיה