סיאטיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/07/2014 | 20:37 | מאת: אורלי

שלום רב, אני בהריון שבוע 24 וסובלת מכאבים באגן ימין המקרינים לרגל בזמן דריכה. הכאבים מופיעים בעיקר בזמן עבודה (אני עובדת בעבודה פיזית כאחות) אך הכאב הוא בלתי נסבל ומתגבר ומגביל אותי מאוד לאחר מנוחה אפילו קצרה אחרי יום עבודה. הכאב מוכר לי מהריון קודם אז אובחנתי עם סיאטיקה אך אז הכאב היה הרבה יותר קל ונסבל. האם ניתן לקבל המלצה שמירת הריון בגין אבחנה זו?

מה שקובע אינו האבחנה אלא התרשמות האורתופד ממידת הפרעה התפקודית והסבל

מנהל פורום אורתופדיה