קרע? כיווץ? שריר בין צלעי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2014 | 21:23 | מאת: טל

שלום רב בת 37 עושה אימון מדי יום. לפני כשלושה שבועות כאב חד בצלע ימין. צילום הראה שאין שבר. משך שלושה שבועות הכאב נמשך בשכיבה בעיקר כמובן שאין מה לדבר על פעילות גופנית. מזה כשבוע נוטלת arcoxia 90 מג ומשחות להקלה. ולא עובר. מה לדעתך זה יכול להיות? כמה זמן צפוי עוד לכאב? והאם יש טיפול אחר? תודה טל

צילום אינו יכול לשלול בודאות שבר ספונטני של צלע . אם יש כאב בלחץ על הצלעות מלפנים אחורה יש להניח שמדובר בשבר אלא אם יוכח אחרת במיפוי עצמות .

מנהל פורום אורתופדיה