כבים בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2014 | 15:30 | מאת: דור

אני עברתי לפני שלושה חודשים תאונת דרכים כאשר רכב נכנס בי מאחורה. נשלחתי השבוע לc.t אשר יצא תקין. הרופא אמר לי שאני יכול לשחק כדורסל רק עם חגורת גב והסביר שמה שיש לי זה כמו גומי שנמתח ולא חזר לעצמו. רציתי לדעת במידה ואחזור לפעילות בחדר כושר האם אני יכול להחמיר את הנזק שלי או שאני יכול להתאמן לאט לאט ובזהירות. תודה

הסיפור של הגומי הנמתח אינו ברור לי . בעיקרון אימון בחדר כשר הנעשה תוך הגדלה הדרגתית של המאמצים אינו יכול להזיק

מנהל פורום אורתופדיה