שבר מאמץ בשוק לחיילת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/07/2014 | 14:47 | מאת: יפעת

שלום\ בתי התגייסה לפני כ-9 חודשים. בשבועות הראשונים, במהלך הפעילות הגופנית בטירונות ובקורס שעברה מיד לאחריה, הופיעו כאבים בשוק בזמן ריצה. היא קיבלה פטור מריצה. לאחר שהפסיקה לרוץ הכאבים חלפו. לפני כשבועיים היא יצאה לקורס הכנה לקצונה ומיד החלו שוב בפיעלות גופנית ובריצה. הכאבים חזרו כבר אחרי 2 ריצות. כרגע כואב לה מאוד ונאמר לה שתאלץ לעזוב את ההכנה. היא לא מעונינת. ברצוני להבין מה המשמעות של הכאבים והשבר מאמץ אם היא ממשיכה לרוץ, מה ההשלכות לטווח ארוך? תודה יפעת

התשובה לשאלתך תלויה באבחנה סופיתשל סיבת הכאב מה שדורש לבצע מיפוי עצמות (כמובן לא לפני בדיקה גופנית טובה)

מנהל פורום אורתופדיה