אוסטאופיטים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/04/2014 | 18:12 | מאת: א

שלום רב עשיתי צילום צווארי ורשום שיש לי אוסטאופיטים קידמיים קטנים בחוליות c5-6 , היצרות מרווחים הבין - חוליתיים בגובה חוליות c5-6-7 ' זקיפות יתר בע"ש צווארי אשמח עם אקבל הסבר

אוסטאופיטים הנם זיזי עצם הצומחים משולי החוליה . היצרות המרווח בין גופי החוליות ( חמישית שישית ושביעית) היא ביטוי ל"התישנות הדיסק שבין החוליות". לגבי "זקיפות יתר" - אני מניח שהכוונה להתיישרות של הקימור הרגיל של עמוד ההשדרה הצוארי . בסה"כ שינויים ניווניים שגרתיים

25/04/2014 | 17:43 | מאת: א

שלום !שאלתי אותך שאלה בקשר לצוואר ותשובות שקיבלתי את הבדיקות עשיתי בעקבות כאבים ביד ימין התעיפות וחולשה . שאלתי העם יש קשר לצוואר במקרה הזה ?

יתכן בהחלט שיש קשר

מנהל פורום אורתופדיה