ניתוח מיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/04/2014 | 00:40 | מאת: עופר

שלום,בעקבות פציעת כדורסל עברתי ניתוח ארתורוסקופיה בעקבות קרע במיניסקוס.יש דבר שאינני מבין ,המנתח רשם ואני מצטט 'רצועה צולבת קדמית עם סיבים תלושים מאחיזה פמורלית,בוצעה הטרייה של הסיבים הקרועים ונראה כי האגד הפוסטרו לטרלי נקרע בשלמותו אך עם זאת הרצועה הנותרת מייצבת את הברך,יוחלט על שיחזור רק אם היציבות לאחר פיזיותרפיה לא תספיק''' שאלתי;האם אוכל לשחק כדורסל עם כביכול הרצועה הנותרת שמייצבת את הברך אם הפיזיותרפיה לבדה תספיק.האם זה לא יהיה מסוכן מדי ואהיה חייב לעשות שיחזור.תודה מראש.

המנתח בעצם ענה על השאלה . הוא מציע פיסיותרפיה ולאחר מכן לבדוק את יציבות הברך במידה שהברך תהיה יציבה אין צורך בשחזור של הקישור הקרוע

מנהל פורום אורתופדיה