כאבים עזים אחרי זריקת דפומדרול בגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/04/2014 | 10:58 | מאת: יוליה

שלום רב, אני בת 38 וסובלת מהתקף חריף של פריצת דיסקים לראשונה בחיי. זה נמשך כבר מעל חודשיים וכבר 3 שבועות אני בחופש מחלה עם ניסיון לחזור לעבודה למשך 4 ימים. אני עושה טיפול אצל כירופראקט שטוען שחל שיפור איטי, קצת תרגילים. לקחתי ארקוקסיה למשך 10 ימים ללא שיפור. ביום חמישי נכנעתי ועשיתי זריקת דפומדרול. בניגוד לכל מי שהיה לידי ההרדמה השתחררה רק לאחר 10 שעות והכאבים החמירו. עוד יותר, בצורה משמעותית ביותר. היום, כבר יותר מ100 שעות אחרי אני סובלת מכאבים עזים שלא חולפים לרגע,אפילו עם פרקוסט ובשום תנוחה. לא רואה שיש סימני זיהום קלאסיים,אלא כאבים לאורך כל דרך העצב בגב וברגל,ויש התכווצויית שרירים לעיתים. מה עושים? האם כך צריך להיות? כמה זמן עוד להמתין להקלה? תודה רבה, יוליה

עליך לפנות ליעוץ דחוף (אלא אם כן חלפו מחושיך) כולל פניה דרך חדר מיון במידת הצורך.

מנהל פורום אורתופדיה