כאבים בברך לאחר החלפת ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/04/2014 | 08:03 | מאת: יהושע

בן 64 , בריא.לפני שנתיים וחצי הוחלפה ברך ימין ,לפני שנה וחצי הוחלפה השמאלית.לאחרונה יש לי כאבים בברך ימין (הותיקה) . אינני נוטל תרופות ומשתמש באקסיפו ווולטרן. צילום רנטגן תקין CRP תקין. מה הסיבה לכאבים ?

לשם תשובה יש למקם את הכאב לדגמא: כאב בקדמת הברך, כאב הצד פנימי, כאב בצד חיצוני, כאב מאחור וכן לאפיינו( כאב בתנועה במנוחה בעמידה בישיבה וכו' )

18/04/2014 | 17:39 | מאת: יהושע

הכאב , בדרך כלל בחלק הפנימי של הברך. הכאב במנוחה בעיקר אבל גם לאחר הליכה.

מנהל פורום אורתופדיה