עצם נוספת ברגל(מתחת לברך)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/04/2014 | 19:36 | מאת: ג'

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים ואם לא אז סליחה מראש. יש לי עצם שלא קשורה לגוף האנושי ליד הברך ואני לא מבין מה הפשר של הדבר , כאילו מה זה סוג של מוטציה ? מה אני צריך לעשות עם זה ? בעבר(13 שנים) רופא בדק אותי וצילום שעשיתי ואמר שאכן ישנה עצם אבל אין מה לעשות עם זה.

העבר צילום של "העצם"

18/04/2014 | 17:39 | מאת: ג'

תודה על תגובתך ויחסך הצילום המקצועי אבד שכן עברו מעל 10 שנים אבל צילמתי עכשיו את העצם וניתן לראותה בתמונה הבאה(מתנצל מראש על חוסר המקצועיות): http://www.siz.co.il/my.php?i=52tul2yzvmwy.jpg

מנהל פורום אורתופדיה