sol קטן בפמור ימני דיסטלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/04/2014 | 21:10 | מאת: יואל

שלום רב! עשיתי בדיקת מיפוי עצמות והתגלה sol קטן בפמור ימני דיסטלי. עשיתי צילום רנטגן לאזור, ולאחר מכן פניתי לאורטופד. האבחנה שלו הייתה שמדובר בnof בשלבי סגירה בפמור דיסטלי. ההרגשה הכללית שלי הייתה שהבדיקה אצלו הייתה מהירה מדיי והוא לא הסתכל כראוי בצילומים. האם האבחנה שלו הגיונית? אחרי הכל המיפוי עצמות אומר אחרת והוא אומר אחרת? במקרה כזה האם מומלץ לקבל חוות דעת שנייה או שמא לסמוך על אותה אבחנה? תודה רבה!

NOF הנו SOL כלומר גידול . מדובר בגידול שפיר. אם יש חשש בליבך שמדובר בגידול ממאיר פני ליעוץ נוסף

מנהל פורום אורתופדיה