כאבים בזרועות - בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/04/2014 | 10:40 | מאת: meirik

שלום ד"ר לב אל, בהמשך לתשובתך המופיעה מטה, האם ניתן לטפל ללא ניתוח, בעזרת תרופות עם/בלי פיזיותרפיה ? "מדובר בתסמונת שרוול המסובבים ( יש האומרים השרוול המסובב). שרוול המסובבים הנו גיד משותף לארבעה שרירים שיחדיו מניעים את הכתף בשיתוף פעולה עם שריר הדלטואיד . חלק מהשרירים פגוע במידה זו או אחרת הממצא העיקרי הוא קרע גדול בשריר הסופראספינטוס מימין . ממצא כזה דורש החלטה לגבי טיפול ניתוחי אם התנאים הבריאותים והכלליים מאפשרים"

סיכויי הצלחת הטיפול שאינו ניתו כאשר מדובר בקרע גדול הנם נמוכים מאד. יש כיום שיטת טיפול ניתוחית שהיא קלה לביצוע וקלה למטופל ואינה דורשת הגבלות מיוחדות ראה ב: http://orthospace.co.il/

16/04/2014 | 19:11 | מאת: meirik

ד"ר לב אל תודה רבה על תשובתך.

מנהל פורום אורתופדיה