קרע בגיד אכילס- רגל נפוחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/04/2014 | 16:36 | מאת: שני

שלום, לפני כשבועיים עברתי ניתוח לתיקון קרע בגיד אכילס, במהלך השבועיים הייתי עם סד ורגל מורמת. כעת אני עם מגף איירקסט- הולכת בעזרת קביים, כאשר הונחתי לנעול אותו במהלך כל היממה למעט כשאני מבצעת תרגילים לכף הרגל. לאחר שהייה עם המגף כף הרגל שלי (והאצבעות בפרט) מתנפחות מאוד. מדוע הדבר קורה? האם זה תקין? כיצד ניתן למנוע זאת? תודה רבה.

פיזור הלחץ במגף אינו נכון וכתוצאה מכך מתנפחת הרגל

16/04/2014 | 16:40 | מאת: שני

תודה. כיצד עלי לפזר את הלחץ בצורה נכונה? האם ה

16/04/2014 | 16:39 | מאת: שני

פרטים נוספים שאולי רלוונטים: אני בת 25, נפצעתי במהלך משחק כדורסל ונותחתי בשיטה הפתוחה.

מנהל פורום אורתופדיה