כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/04/2014 | 12:34 | מאת: מאור

שלום, אני בן 15.5,סובל במשך 4 שנים מכאבי בצוואר בצד ימין. תמיד הייתי נוהג לעשות "קליקים" וככה זה היה משתחרר לפחות למספר דקות והייתי מרגיש יותר טוב,אפילו התרגלתי לחיות עם זה. הבעיה היא שלאחרונה אני כבר לא מצליח לעשות קליקים. כאילו משהו תקוע שם וזה משגע אותי. אני לא יכול לתפקד ואני בקושי ישן בלילה. כל רגע אני עושה תנועות כאלה עם הצוואר בתקווה שזה יעזור ואבא שלי גם מנסה לעשות לי מסאז'ים וזה לא עוזר. מה אפשר לעשות?

ראשית יש להבדק על ידי מומחה לעמוד שדרה שישלול או יגלה בעיה של ממש.

מנהל פורום אורתופדיה