טרוכנטריק בורסיטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/03/2013 | 17:28 | מאת: סטודנטית

שלום, אני בת 25, ללא מחלות רקע, לא עברתי טראומה בירך ואני לא פעילה גופנית כמעט ועם כל זאת יש לי מזה 4 חודשים כאבים לא חמורים בירך הבאים לידי ביטוי רק במגע או שכיבה על הצד. לאחרונה התחלתי להתאמן ולאחר אימון הכאבים מחמירים מאוד. הפסקתי להתאמן והכאבים חזרו להיות פחותים. רופא המשפחה סובר שיש לי טרוכנטריק בורסיטיס והתורים הבאים לאורתופד הם רק בעוד שבועיים וחצי. לכן: 1. האם עדיף שאתחיל לקחת NSAIDS כבר עכשיו כפי שרופא המשפחה הציע לי עוד לפני שראיתי אורתופד? 2. האם מלבד קומפרסים של קרח יש משהו נוסף שאוכל לעשות כעת? 3. האם זריקות סטרואידים עדיפות על פני NSAIDS או רק לאחר מכן במידה והכדורים לא עובדים? תודה רבה וחג שמח.

1/לא. צעד טיפולי ראשון הנו מתיחות של הגלוטאלים חפשי GLUTEAL STRECHES 2/ ראי 1 3. עדיף 4. גלי הלם חוץ גופיים יעילים

מנהל פורום אורתופדיה