אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר שרי שטיימן, אורתודונטיה-יישור שיניים ולסתות

פורום אורטופדיה


חיפוש מתקדם
טרוכנטריק בורסיטיס
מחבר:סטודנטית
תאריך:31/3/2013
שעה:17:28
שלום,
אני בת 25, ללא מחלות רקע, לא עברתי טראומה בירך ואני לא פעילה גופנית כמעט ועם כל זאת יש לי מזה 4 חודשים כאבים לא חמורים בירך הבאים לידי ביטוי רק במגע או שכיבה על הצד.
לאחרונה התחלתי להתאמן ולאחר אימון הכאבים מחמירים מאוד. הפסקתי להתאמן והכאבים חזרו להיות פחותים. רופא המשפחה סובר שיש לי טרוכנטריק בורסיטיס והתורים הבאים לאורתופד הם רק בעוד שבועיים וחצי. לכן:
1. האם עדיף שאתחיל לקחת NSAIDS כבר עכשיו כפי שרופא המשפחה הציע לי עוד לפני שראיתי אורתופד?
2. האם מלבד קומפרסים של קרח יש משהו נוסף שאוכל לעשות כעת?
3. האם זריקות סטרואידים עדיפות על פני NSAIDS או רק לאחר מכן במידה והכדורים לא עובדים?

תודה רבה וחג שמח.

רופאים ומטפלים: כתבות בנושאי הפורום:
מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  טרוכנטריק בורסיטיס    סטודנטית 
31/03/13 17:28
שלום, אני בת 25, ללא מחלות רקע, לא עברתי טראומה בירך ואני לא פעילה גופנית כמעט ועם כל זאת יש לי מזה 4 חודשים כאבים לא חמורים בירך הבאים לידי ביטוי רק במגע או שכיבה על הצד. לאחרונה התחלתי להתאמן ולאחר אימון הכאבים מחמירים מאוד. הפסקתי להתאמן והכאבים חזרו להיות פחותים. רופא המשפחה סובר שיש לי טרוכנטריק בורסיטיס והתורים הבאים לאורתופד הם רק בעוד שבועיים וחצי. לכן: 1. האם עדיף שאתחיל לקחת NSAIDS כבר עכשיו כפי שרופא המשפחה הציע לי עוד לפני שראיתי אורתופד? 2. האם מלבד קומפרסים של קרח יש משהו נוסף שאוכל לעשות כעת? 3. האם זריקות סטרואידים עדיפות על פני NSAIDS או רק לאחר מכן במידה והכדורים לא עובדים? תודה רבה וחג שמח.
1/לא. צעד טיפולי ראשון הנו מתיחות של הגלוטאלים חפשי GLUTEAL STRECHES 2/ ראי 1 3. עדיף 4. גלי הלם חוץ גופיים יעילים
חיפוש מתקדם