בורסיטיס במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2012 | 22:31 | מאת: נפתלי

מזה כמה חודשים יש לי מרפק מלא בנוזלים שנראה ככדור קטן. אין כאבים וגם לא אדמימות יתר. עברתי שלש פעמים שאיבה והזרקת קורטיזון. כל פעם הנוזל מופיע מחדש. כמו כן לקחתי כדורים אנטי דלקתיים. שום טיפול לא עזר. מה ניתן לעשות? לא בדקו את טיב הנוזל, האם יש לזה משמעות? האם ניתן להמשיך בפעילות ספורטיבית ומאמץ על היד? תודה

תנאי לטיפול טוב הנו מנוחה כשמנקזים נוזל רצוי מאד לשלוח דגימה לספירת תאים משטח יישר תרבית ובדיקת גבישים משכשלו הטיפולים הלא ניתוחיים נותר האופציה של טיפול ניתוחי בו מוצאים את הבורסה

מנהל פורום אורתופדיה