כאב בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/07/2011 | 08:44 | מאת: מיק

שלום רב אני סובלת זמן רב מכאב בכתף ימין. עברתי הרבה טיפולי פיזיוטרפיה שאכן הקלו מאד ושיפרו את טווח התנועה אך הכאבים עדיין שם... עשיתי לאחרונה אולטרסאונד - בניתוח תוצאות האולטרהסאונד כתוב: ציטוט: "הודגמו שינויים ארטרוטיים במפרק הכתף גידי הכתף הודגמו תקינים, ללא עדות לנוזל סביבם מלבד רושם של הסתיידות גסה במהלך של גיד הסופרה ספינטוס (הסתיידות בגיד עצמו? בליטה גרמית?)" סוף ציטוט מה אני אמורה להבין מכך ? מה המשך הטיפול המומלץ ? לאיזה סוג התמחות רופא לפנות ? ו... עד כמה זה חמור ? תודה רבה !!!!!

לצערי אמירה כמו שינויים ארטרוטיים בכתף היא כללית מידי שכן יש בכתף שני מפרקים שיכולים להיות פגועים ב שינויים כאלה והכוונה לשחיקת הסחוס. בנוסף יש שקיעת סידן בגיד הסופראספינטוס שהוא אחד מן השרירים המפעילים את הכתף. ממצא זה כשלעצמו אינו בהכרח חשוב . המשך הברור יכול לדעתי להעשות על ידיכל אורתופד אך אם את רוצה "מומחה" פני למומחה לכתף

15/07/2011 | 21:07 | מאת: מיקי

המון תודה !!!!

מנהל פורום אורתופדיה